ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Prof.Dr.Aziz Sancar Ortaokulu

0(414) 511 97 04
YENİŞEHİR MAH. ANADOLU LİSESİ CAD. NO 4 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
Vizyon
Prof. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu olarak hedefimiz, öğrencilerimize birlik ve beraberlik duygusunu aşılamak, onları yetenekleri ve becerileri doğrultusunda bir üst öğretime daha önemlisi hayata hazırlamak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C. Anayasa´sına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilen, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, yardımlaşma bilincinde olan ve işbirliği içinde çalışabilen, araç ve gereç kullanarak, hayal ve yaratıcılık gücünü ortaya çıkaran bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Türkiye ve dünya için bilim, teknoloji ve fen alanında çağımızın gerektirdiği sorgulayan yaratıcı düşünen, araştıran ve üreten bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını,bireysel yetenekleri dikkate alınarak öğrenmelerini, bilgili,özgüvenli,liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.Ayrıca sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde etkin rol almalarını sağlamaktır.
08.30-15.30
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Yenişehir Mahallesi Anadolu Lisesi Caddesi No:4 Viranşehir/ŞANLIURFA
İlçe:(0) Merkez İl:(90)