ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Prof.Dr.Aziz Sancar Ortaokulu

Ara

İlçe geneli deneme sınavında derece yapan öğrencilerimiz ilçe milli eğitim müdürümüz Sn. Çetin GÖREN tarafından ödüllendirildi. Sn müdürümüze teşekkür ederiz. Öğrencilerimize bundan sonraki denemelerde başarılar dileriz.

Ara

“ Okumak özgürlüğe uçmaktır.”

[ Aliye İzzetbegoviç ]

Kitap okuma saatimizden kareler

Ara

Ebeveynlere Yönelik Bağımlılık Konusunda Farkındalık Yaratmak ve Bilgilendirme amacıyla okulumuzda ilçe sağlık ekiplerince seminer düzenlenmiştir. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz

Kas

“Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır.”

İlçe geneli deneme sınavımızdan kareler..

Öğrencilerimize başarılar diliyoruuuzz

Kas

Başta, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun. Bu özel günde ince düşünceleriyle bizi mutlu eden Sayın Okul Müdürümüz Burhan Can’a teşekkür ediyoruz

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

10 Kasım Atatürk’ü Anma programımızı gerçekleştirdik.

Kas

İlçe geneli deneme sınavında derece yapan öğrencilerimizi ödüllendirdik Başarılarınız artarak devam etsin çocuklar Ayrıca İlçede dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini verdik. Öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet koşusunda üçüncü oln öğrencimiz Muhammed Enes TÜMTAŞ'ı tebrik ediyoruz.

Ekm

[17:36, 30.10.2023] Hilal Üzmez: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yapılan törenlerle büyük bir coşku ile kutladık. Bununla ilgili olarak Okul Müdürümüz Burhan CAN:

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

#29ekimcumhuriyetbayramı

[17:36, 30.10.2023] Hilal Üzmez: Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı

#yaşasıncumhuriyet #29ekimcumhuriyetbayramı

Ekm